Ko cakap tak serupa bikin lah!!


waaa tajuk pun dah panas..actually takde sape2 pun marah KJ (kumbang jingga) hehe..KJ kan cute sape sampai hati nak marah KJ hehe..yoyo o je KJ ni..

kalau korang pasan sejak akhir2 ni KJ bnyk post entry yang berunsur keagamaan..tapi kalau korang tengok entry2 KJ yang lama macam jauh terpesong sikit..hehe..siap ada video artis korea lah, gambar pompuan lah..mcm2 lagi lah..malu nk sebut tehe hihi..KJ bukan lah hipokrit ataupun hippo hehe cuma dulu KJ ni masih lagi di zaman jahiliyah hehe..skang KJ tengah berusaha membaiki diri ke arah yang lebih baik dari segi kerohanian.bukan cik rohani k.hehe...jgn pikir bukan2..:-)

Ye lah kena lah berubah sikit demi sikit..tak leh terkejut nanti kena kejutan budaya haha...alhamdulillah skang lebih tenang dan happy..tapi bukan cam jasmine slalu hepi tu.sape tak kenal g tanya pak cik google pasal si jasmine yang tak takut neraka tu.hehe...

Bukan semua minat post2 keagamaan ni..erm..biar lah tak ramai masuk blog KJ..janji KJ happy..hehe...peace no war...


wassalam...

7 Budak Comel Komen:

Nur Areefah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

setiap orang berfitrah untuk menjadi baik.
selamat maju jaya! ^^

zaman silam bukan lah penghalang utk kita buat baik, kan?? :D

latest entry : application facebook umpama susuk (khurafat)

tiQo...(-_-'') said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jasmine??? oh aku kenal budak tu...geram!
mudahan jasmine ni dibuka pintu hati..biar dia rasa ckit..
yg islam tu BENAr...
haha...ok la tu..sume org ade kisah silam...
aku pun ade...ceyh! yg lama hgn dikenang wahai saudaraku

KuKuMALu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhh...KJ suda berubah..tabik spring rrr...hahaha.gud2

izzati wanie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Assalamualaikum..wa..Bgus2...BS sokong Kj...
Selamat Berhijrah KJ ^_^

~ fiezaafiez ~ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha.xleh bla r jasmine selalu hepi tu. nyway. jom singgah blog kawe. ade backlink demo.hehe

AISHA INANI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sapa kata takder org minat?
at least i get some input. nih asyik BW tanpa hala tujuan.
org mcm ko, AISYA, SS, byk bagi aku ceramaah free. heee.

at least i get something....

cuma bila nak berubah tuh tak tauuu. adoi adoi.

nur aisya humaira said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alhamdulillah, atleast kte tak hanyut da...kan2??
semoga kite berada dibawah rahmat ALLAH sentiasa..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...