Cerita sebelum magrib

Erm..bende dh bnyk kali jd kt umah sewa aku nie...kengkadang aku pikir ni disebabkan angin atau pe ke..pas aku mandi dari bilik air kuar tgnk memang pintu bilik housemate aku tertutp rapat..time aku duk main tenet pintu bilik house mate aku tu terbuka sendiri lagi..tgnk takde angin pun..housemate aku pun takde time tu..aku ingat angin tolak..try gak tutup balik pastu tolak memang tak leh..so angin memang tak leh bukak..so ape kah yg membuka pintu tu huhuhuh..conpius2..

Aku ni jenis buat dont know je hehehe..sentiasa pikir positif hehe..sebelum nie tentengah malam bila aku duk sorang kt umah selalu dengar pintu tu tertutup sendiri..selalu memang ingt angin tolak..kali ni terbalik plak..pintu terbukak huhuhuhu...sangkaan aku dah meleset...

Tapi takpe aku kena pikir positif..pintu tu memang rosak kot hehehe...

5 Budak Comel Komen:

farhanaDr said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hohohohoho.. Ni kene rase seram ke caner ni???
Ye ye.. Pikir positif..

*takut gak sebenarnya.. errr..*

JIJI YU said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

muahaha aku dok sesorang je kat umah bunggalow umi aku ni..seram jgk kekadang..ehhe

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

antu kaya je duk bungglow hehehe

cik Ladies said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow ! seram tu ..
kalau CL pun kne think positif gak :)

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada hantu !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...