Teknik terhebat untuk menaikkan traffic blog

Aku dah slalu baca entry blogger-blogger otai tulis entry kaedah untuk menaikkan traffic kt blog kita..so aku sbg blogger baru..blogger otai gak..blogger otai burger je kihkihkihkih....pun nak buat gak entry pasal cara nk bg traffic kita meletup2 hehehe...sibuk je kan org lain buat aku pun nk buat hehehe...

1)Copy and paste entry2 org lain pastu jangan sesekali buat buat backlink atau sumber ape kejadah tu...then blogger lain secara tak langsung akan panas dan terus buat entry pasal korang copy and paste..kt situ mesti dorang letak link blog korang punya so traffic akan naik hehehe

2)Kutuk blogger2 otai then buat entry khas siap letak nama penuh, link dan gambar..gerenti akan terus femes..kalau tahan telinga buat lah hehehe...sape berani leh try lah hehehe..di jamin

3)Tiap2 hari g blog orang suh orang follow kita..pastikan tulis ayat yang annoying giler ni "I follow u..u follow me k"hikhik

4)Guna software auto comment..set kan ayat comment then biar program tu blogwalking sendiri dan letak comment kt blog tu...software tu memang ada cuma aku malas nk pakai..tak rock langsung kan hehehe

5)Pastikan di setiap computer opis anda..anda setkan homepage website blog korang

6)Sebarkan risalah dan flyer2 url blog korang then sebarkan kt shopping complex hehehe...perlukan muka yang tebal sikit hehehe..kalau muka nipis tak yah buat lah erk hehe

7)Iklan kan banner blog korang kt blog2 yang femes.ataupun kt blog yang murah yang bg servis iklan murah tu RM 5-10 sebulan je.hehe.paling berkesan korang iklan kan kt surat akbar dan televisyen hehehe..takpun try kt nuffnang..paling murah tak silap 5 ribu je kot hehe

8)Ni kaedah yang paling susah..guna program change IP address then tukar fake IP address pastu bukak blog korang then tukar balik IP lain then bukak balik blog korang..buat sampai penat hehehe..aku tak tau boleh ke tak kaedah ni.aku dak engineering..org IT sila comment hehe

9)Korang menyamar jadi pompuan cun atau bagi lelaki hensem kan..pastu letak gambar korang yang comel2 tu bynk2 kt blog..jgn lupa buat acount facebook sekali..baru meyakin kan kan hehehe..aku tak pernah try k...sbb aku memang dah comel kihkihki..perasantan betul..hehe..gurau je

10)Bile bagi comment2 kt blog orang letak sekali link url entry baru korang..dorang mesti peliknya apasal comment dan link url tu takde kaitan ngn comment hehehe...wut da fish rite hehehe..


P.S semua tips2 ni hanya gurauan semata2..korang jgn try plak ehehe

P.S.S Tapi percaya lah Tips no satu dan dua tu memang dah ada blogger buat dan memang terbukti berkesan hahahaha....bnyk lagi tips..jgn buat yg tu k adik2 hehehe

10 Budak Comel Komen:

ken said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

summary.. content mestilah bagus :)

zmah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Memang best idea tu...hahaaa

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ken
Yup setuju

@zmah
best ke..try lah zmah mana tau blog zmah meletup2 nanti hehehe

2ury said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wah ni mcm bleh la copy post ni... pastu tunggu kumbang jingga naik angin.. klau kumbang x marah pun, buat2 la marah... heheh

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kumbang tak marah punya heheheh..erm dah bnyk entry dlm blog kumbang ni kena copy tapi kumbang cool je hehehe...

kak ina kl (1) said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

good idea..bolehlah tiru

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaaa kak ina yang femes comment kt blog kumbang...huhuhuh terharunya..hehe

darxniq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha..cam hampeh tol tips2...

Zul Atenn Azlan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak copy paste entry abg otai nih laa, maaf! haha

Zul Atenn Azlan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jap-jap.. I follow u, u follow me back. DONE! hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...