Dunia Blogger

Korang prasan tak..selalu blogger yang femes2 mesti cun dan comel ..bagi blogger laki plak mesti hensem....tak yah lah aku sebut sape dia nanti traffic blog aku meletup2 hikhik...tapi tak semua lah kan.ada gak blogger yang tak hensem tapi femes kan macam beautifulnara kan..aku suka g blog dia sbb ingt pompuan cun punya blog. alih2 laki ke hehe...

so sapa yang rasa dirinya cun dan hensem cepat2 buat blog..pastu letak gambar banyak2..gerenti tak sampai tiga bulan dah meletup2 traffik..hehe..

tapi ada gak blog yang tetiba terus femes mcm blog si awek khairul fahmi che mat..tetiba follower blog dia beribu2 lemon..aku pun follower dia gak kihkih...so blog artis memang femes lah kan hehe...

Tapi kan blogger aku tengok ramai betul pompuan..nape erk...

P.S :Berangan nak Hanis zalikha jadi follower aku..hehe...

4 Budak Comel Komen:

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yg comot lamba skit le nak naik kekekekeke

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tul2 yang comot lambat sikit nk naik...hehehe.cian kan kt comot...

myrawry said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha. betol sangat yang cun cun tu.pehh ramai gila kot follower. haish.

theblabber. said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

setuju. macam "blessed" gila bila aku jumpa blog laki, macam ko punya blog ni.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...