Cara nak letak widget radio

Ini first time kumbang buat tutorial dan tips hehe.. ye lah kumbang bukan budak science com..tak reti bab2 html ni hehe..ada seorang pembaca blog kumbang nak code widget radio kt sebelah ni so kumbang bagi lah erk ehehe..

langkah-langkah:
1)Click design pastu add gadget
2)Click widget Html pastu paste code ni

Radio Era




Radio Xfm



Lupa nak cakap kumbang dah edit width dan height tu sbb nak sesuai kan dengan blog kumbang..korang edit balik bagi sesuai dgn saiz blog korang.. kalau korang terrorist edit lah dia punya color atau tambah graphic mcm kt bawah nie


Code

2 Budak Comel Komen:

zaira said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

anda ditag!

http://namasayazaira.blogspot.com/2011/01/pose-slumber-laptop-contest.html

amry said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaaa...baru tahu ni boeh letak widgert radio kat blog..macam best jer...hehehe
thanx

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...