Autoplay Music dekat Blog

Citer pasal autoplay music kt blog ni dah ramai blogger buat so kumbang pun nak buat satu gak hehehe..kt blog kumbang pun ada music gak cuma tak autoplay je..kt blog kumbang ni kumbang letak radio era ngn Xfresh fm je sbb kumbang dgr dua radio ni je...

Baru kumbang pasan nape ramai org tak suka blog yg ada music yang autoplay nie...sebab dia yang first kalau korang mengular time keje pastu korang bukak blog yang ada music kena plak sound tak tutup..di tambah lagi maximum plak volume dia hehe..lu pikir lah sendiri..

Kumbang tulis ni sbb dh kena kt kumbang hikhikhik..padan muka kumbang hehehe...sebab kedua bile kumbang blogwalking kumbang dgr music so bila bukak lagi blog yg ada music autoplay dah jadi carca merba org penang cakap heheh..carca merba tu maksudnya serabut..kenkadang bile kumbang bukak blog...kumbang bukak blog tu in new tab..so bila dh bukak bnyk blog tak tau blog mana yang ada autoplay music tu huhuhuh.jenoh tercari2 nk pause

Nak letak music boleh cuma jangan auto kan dia k..biar kita click baru dia play..mcm blog kumbang contohnya hehehe...kalau tngk blog2 yang femes dorang takda auto music..tak rock langsung kan dorang hehehe...we music lover!

Akhir kata maju lah sukan untuk negara..hehehe

0 Budak Comel Komen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...