Isu panas kutuk mengutuk di antara blogger

Erm...aku tak nak letak link yang menjadi perdebatan hangat di antara blogger tentang isu tudung shawl dan aurat semua tu...sbb kalau aku letak link tu aku takut terbabit sama mengumpat..

Point2 dalam entry tu pasal tudung warna warni dan aurat semuanya betul cuma kaedah orang tu nak tegur tak kena dengan cara dan adab tertib..sebabnya dalam entry dia tu dia letak nama, gambar siap dengan link lagi..bile dia buat macam tu dah jadi mengumpat walaupun apa yang dia cakap betul...

Pas org yang disebut dalam entry tu tegur sbb guna pic dia yang di amik dari google dia pun remove pic tu...tapi yang tak best dia buat pantun plak pasal amik pic tu dr google..isk2...kawan tu dah lah tengah ada exam...semoga bnyak bersabar kpd si dia

Kalau nak letak nasihat pasal aurat ke ape ke jangan sampai menjatuhkan aib orang lain...erm..aku pun kenkadang tak perasan gak kenkadang aku pun buat org lain marah walaupun bukan niat

Sedar tak sedar kita dah mengumpat walaupun dengan menulis entry..sama2 lah kita pikir..ye lah kita nie bukannya sempurna pun...tak lari dari buat silap dan salah..kalau nak tegur tu kita tgnk diri kita dulu..

wassalam..
Kumbang jingga

P.S heheh dah macam tulis surat rasmi lah hehehe

7 Budak Comel Komen:

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

setuju dgn pendapat awak juga.. apa yg di kata betul tp cara salah sbb dia mengaibkan org lain

SANDRA AZWAN said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tak habis2.....kesian!;-P

AZRUL AZMI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

niat yang baik tidak menghalalkan cara yang dilakukan... setuju... good opinion.... blogger harus lebih berfikiran matang...

Amiey White said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yang penting just baca x masuk campur :P

syu_hada said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaha..betul..kita semua bukan sempurna sgt pun...

Miecyber said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Elakkanlah kontroversi sesama blogger...

Pencuri kabel di belasah

anamizu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aah betol3..cik ana setuju ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...