Entry bebas

erm..tajuk entry kali bebas..hehe..entah lah aku dah rasa hilang mood nk berblogging lagi..tak tau nk tulis ape..korang pernah rasa tak mcm yang aku rasa..cewahh hehehe..nk copy and paste pun tak tau nk copy ape hehe...

Tadi aku baca entry GT..gay terbilang..eh silap..gadis terbilang lah heheh.sowi2 tersasul plak.. tu lah duk baca entry kes budak copy entry gay kt blog dia tanpa letak backlink...pasal gay pun nk gaduh ka hahaha..actually bukan pasal gay tu pasal copy and paste..erm aku pun slalu copy and paste tapi aku rajin letak backlink walaupun bukan semua kihkihkih..

senang je kalau tak nk org copy and paste disable kan right click ataupun guna program ape tah yang blogger anastayea ajar aritu..kalau dia copy and paste pun tanpa letak baclink dia akan letak automatik backlink..boleh rujuk dgn anatasyea punya blog..femes tu..taip je kt google mesti jupe....

erm aku buat blog pun bukan nk buat duit pun..sikit sangat nuffnang bagi hehe..just as hobby..ckp omputih plak...duit gaji tiap2 bulan pun tak larat nak makan..

Lupakan pasal copy paste tu..nk citer pasal makan lah plak..aku ni skang pun pelik gak ngn diri aku sbb kenkadang tengahari aku makan nasik dua bungkus...kenkadang malam makan sekali roti canai 4 biji..kenkadang sekali makan burger ayam spesel 3 bijik..huhu seyes aku tak tipu..cuma yang aku pelik berat badan aku tak naik2...

Kengkawan aku cakap aku bela hantu raya sebab makan banyak giler tapi kurus je...

itu sahaja..nk titon..peace yoo

6 Budak Comel Komen:

Ery Farieha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak kopipes pun tak agak2
sebijik2
ape masalah entah
x reti menaip kot
ahahahaa

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaha..budak remaja biase lah baru jupe computer dan internet..culture shock org panggil kihkihkih

sekamar rindu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam...

penah rasa....tapi jgnlah sampai nak stop blogging..

**folo ur blog

Nabila Azureen Azis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam. thanks, eh salah, terima kasih melawati blog saya. hehe, kidding. hahh, psal kuat makan tuh, mungkin anda mengalami sindrom tumbesaran, nak tinggi lagi tu kot. haha, x pon metabolisma tinggi. *power2 ayat konon doctor*

btw, followed your blog :)

Botak said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

minum susu anmum..
confirm naik berat badan tu..
hahahahaha... :))

akmalhilmi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

slalo tiru exam gak kot
hahaa

http://www.akmalhilmi.com/copy-pastetraffic-tinggireport-abuse-oke-smbgn/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...