Cerita di malam jumaat

malam td pas kumbang abis keje kul 9 mlm terus stayback kt opis..tunggu sampai kul 11.30 sbb kita org semua nak tgnk citer hantu kak limah balik rumah...kita org tgnk kt Berjaya Times Square..tmpt org kaya je tgnk situ sbb parking kt situ mahal kalu nk compare ngn Mid valley..

Tapi citer ni memang teramat lah lawaknyaaa..kumbang gelak sampai nak tercabut gusi ni ehehehe..kumbang dh book tmpt kt belakang sekali hehe..tahu sape duk kt depan duduk kita org??Yusri dan seorang pompuan...hehe..caya tak..

Mula2 kami pun tak caya gak..mula dah nampak dah dia tunggu kt luar pintu pawagam tu..dia dan seorang pompuan yang sangat lah seksi..baju blouse putih dengan mini skirt..pompuan tu pakai cap..so tak bape nampak sgt muka..dia rambut panjang..rasanya malam tu dorang kot paling stylo dan gila...nak tau sbb ape gila..memalam buta pakai topi.hehe.yusri pun pakai topi gak...

lupa nak cakap..ada lagi sorang dengan dorang..yusri punya bodyguard kot..tapi yang kelakar nya..kami masuk awal dalam pawagam tu..then kami nampak yusri masuk tapi dibawa dan ditunjuk oleh staff GSC..cari tmpt duduk pun tak reti yusri ni hehehe...

time balik kumbang bawak kengkawan kumbang balik opis dulu then baru balik rumah..tapi time balik kt jalan ada accident..isk2..pas kumbang dh lepas kt depan sikit nyaris2 kumbang pun nak accident sbb ada kete hitam ni tiba2 masuk laluan..nasib baik sempat ngelak sbb kumbang bawak tak laju sgt..rasanya dia mabuk kot..sbb pastu kete tu potong kumbang..nampak dia bawak kiri kanan kiri kanan..isk2...

Balik singgah 7eleven beli roti jap hehehe..so itulah citernya..dah2.jgn ngular baca citer ni lagi..g buat keje tu hehehe...isk

P.S. Yusri ni bukan nama kawan aku k..ni yusri KRU..ala yang di gosip kan dengan maya karin tu hehehe

P.S.S Tingat dialog dlm filem tu "ccccuba citer ccccuba citer ccccuba citer hehehe"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk