Typical malaysian habit..

Jom senaraikan habit2 org malaysia slalu buat


  1. Panggil semua org bos.."bos teh tarik satuu..."
  2. Suka hon dan beri lampu tinggi bila bawak kete..
  3. Slalu lupa tutup penutup minyak kereta...
  4. Datang keje lambat..hehe
  5. Suka buang sampah merata2..
  6. Suka parking berlapis2.block kete org lain.berat benor badan nk jalan jauh
  7. Suka cangkung atas tandas duduk. Phewww! Saje nak cop tapak kasut dia kat toilet bowl tu
  8. Panggil waiter macam bunyi cencorot. Shuwiittt shuwiitt.
  9. Korek hidung dalam kereta atau kenderaan awam dengan muka tak bersalah
  10. Suka menokok tambah cerita dalam blog dan fb..kenkadang bila dah kantoi dorang akan ckp blog dan fb kena hack lah...
  11. Mengambil hak parking kereta walaupun tahu ada orang menunggu untuk memasuki parking tersebut
  12. Suka tinggal troli kat parking kete
  13. Suka bukak bungkusan kat pasaraya sbb nak tgk dulu...
  14. Suka diri kat pintu LRT, Komuter atau bas..
  15. Tak beri tempat duduk dalam pengangkutan awam kpd org yg memerlukan
  16. Suka merokok2 di tempat yg dilarang
  17. Suka sms dlm panggung wayang..ckp dengan kuat dlm panggung wayang atau lift..
  18. Makan dengan bunyi yg kuat..
  19. Suka kentut dengan kuat di tempat awam

8 Budak Comel Komen:

najihahfara said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

setuju sangat nak2 yang fb & buka bungkusan tu..geram je

myfreeminded said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ala no 1 mmg kena betul lah kat batang hidung ni... :)

aq noor said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

makan nak bunyi kasi tahu satu kampung dengar.. mmg annoying!

belogkiter said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yang kentut tu betul ke?? tak senonoh nya

belogkiter said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
This comment has been removed by the author.
siti sarah abd rahim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

20. Suka pergi pasar malam atau bazar ramadhan.
21. Suka join MLM
22. Selalu meludah kat area trafik light (lelaki je selalu buat)
23. Selalu buang sampah dari tingkap kereta.
24. Selalu ambik gambar bersebelahan dengan pokok, pasu bunga, tiang2 bangunan....

Sekadar Coretan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sangat benar nya...No 1 tu bagus jugak as ambik hati mamak.

Mayang ABDUL RAZAK said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

suka tanya soklan yg dah tau jawapannya.. contohnya tengok acik sapu sampah... mesti nak tanya , 'SAPU SAMPAH KE KAK'....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk