3 kuntum ros merah untuk isteriku..


Aritu masa jumpa bini aku kat tempat kursus dia aku bagi dia 3 kuntum ros merah ni..ni bunga ros fresh.bunga hidup..masa jalan2 kan PKNS bangi cari barang untuk bini aku terjumpa satu kedai bunga hidup ni dalam PKNS bangi..kat ground floor..so aku rasa nak tulis entry nie dan bagi credit sikit kat kedai bunga tu.bila orang search kat google mana tau leh jupe entry nie nanti kedai bunga tu gak yg dpt customer kan..

3 kuntum ros merah membawa maksud "I LOVE U"

Ermm..tempat duduk lapik polka dot hitam putih tu bini aku punya tau..hehehe..bukan aku punya..tak letak kad ucapan apa pun sbb aritu takde aniversarry apa pun just rasa nak bagi dia bunga..sbb dia pernah ckp dulu tingin nak bunga hidup..masa kawan dulu aku tak pernah bagi pun..pas kawin baru bg hehe..

7 Budak Comel Komen:

hana hadi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh ni mesti isteri terlompat2 gembira. surprise..

hana nak sekuntup boleh. bermaksud "I".hehe

Budak Kampung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

la KJ doka area bangi ke?iman pon dok bangi.rajin gak g pkns 2

Adam Muslim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

romantik giler kumbang jingga..hehe. may Allah bless both of u.. =)

melyssa_nadiea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wa wa wa wa...aku x smpt mintak bunga, laki aku ckp, jgn bazir..baik guna duit utk makan..trs sentap! hahahaha

lgpun aku pun x rasa nak bunga..dari tu baik bwk aku g soping je..lg aku suka...ahakz

myfreeminded said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wahhhh so romantis U... En Suami pun tak bagi bunga2 ni, Hehe

Gen-FELDA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bro.. ada x no telefon kedai bunga tu. Heheheh

Gen-FELDA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bro.. ada x no telefon kedai bunga tu. Heheheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...