Peristiwa aneh yang kat opis aku...

Harini aku keje shift ptg..start kul 2 ptg smpai kul 9 mlm. Kenkadang best kan keje shift..dtg kul 2 ptg tak jem..pastu keje 7 jam je..tolak waktu makan dan rehat jd 6 jam je.tolak waktu main fb lg...heaven rite?hehehe

Arghhh aku memang suka tulis campur2 english sbb tu spm bahasa melayu dapat C kihkih..believe it...ehehe
Even semalam aku tolong bini aku wat assignment tuk kursus dia tentang ulasan filem 'wag the dog' bini aku ckp "teruknya BM abg..patut lah dpt BM C". Hahaha..makan dalam betul hihihi..

Ermmm..tak tahu nape BM aku pas tingkatan 4 makin teruk..sedangkan masa darjah 6 aku pernah dpt karangan terbaik di sekolah..aku masih ingat lg tajuk karangan tu 'Banjir di kampung saya' .korang dengaq tajuk pun mesti membuak-buak kan perasaan nk baca haha...masa PMR pun BM aku masih ok sbb dpt A lg..pas masuk sekolah teknik terus BM teruk..ahaha...

Ooo lupa plak..berbalik pada tajuk entry aku nie..kt opis td pas kami kuar rehat jap dlm kul 6 ptg..aku makan roti telur je.mulhim(Memang nama sebenar) pun mkn bende sama gak..so pas magrib dlm kul 7.30  mlm mata aku jadi berat betul..rasa ngantuk betul sampai aku tertidur kt depan computer...yang peliknya bukan aku sorng je yg tertidur pas magrib tu tp rakan opis aku yg lain gak..mulhim pun lentok atas sofa..lg 2 org opismate fahrin(bukan nama sebenar) dan jackie chan (bukan nama sebenar gak tp dia chinese) pun terlentok gak atas kerusi haha..kami semua seperti terkena ubat tido...

Pas bangun2 aku ingt kami dah terkena serangan pengganas ke..terkena serangan chemical ke hahaha...pastu aku tgk opis aku dh kosong tinggal aku sorang je..belum pukul 9 mlm dorang dah hilang hahaha...awai benor balik hihi




6 Budak Comel Komen:

SURIA AMANDA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jap2...apa yg aneh eh...musykil ni...ingat nampak entiti yang x sepatutnya ke...

Ammar ZulQarnain said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaa, lawak2,~ dpt bayangkan wajah anda bercerita ~ hak5

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tinggal sorang dah kejam dah...

myfreeminded said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ingat ada apa2 yang menakutkan tadi. :)

Cik Que said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tersuspen sedikit bace cerite ni..hihihi..

E Ja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

len kali main je fb mata x berat sgt kot nt... =p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...