Esok 12 Rabiul Awal besday aku dalam bulan islam

Esok 12 Rabiul Awal besday aku dalam bulan islam..jarang kan orang ingat besday dia ikut bulan islam..tp aku ingat sbb maulud nabi jd senang nak ingat....besday bini aku plak dalam bulan islam ialah 25 Dhul Qaidah

Sapa2 tak tau dia lahir bila dalam bulan islam leh g link [Link] ni untuk convert ye...esok cuti tapi aku ingat nak g keje lah..ganti cuti tu ke hari opis hour..aku malas g keje waktu opis hour sbb nk kena pakai smart..

Kenangan aku paling tak leh lupa masa maulidur rasul nie masa kt sekolah teknik dulu..pepagi subuh g masjid negeri pulau pinang dulu.pastu dengaq kuliah subuh sambil tidoq..then pastu bawak kompang dengan sepanduk berarak ramai2 sambil selawat dan berzanji..sekolah teknik aku islamic giler time tu..tengah hari plak buat pertandingan nasyid antara dorm..dorm aku bawak lah timba wat gendang..masa tu kami nyanyi lagu standard teman sejati lah hahaha....

1 Budak Comel Komen:

myfreeminded said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Terima kasih untuk berkongsi, moga Allah senantiasa meliahi rahmat buat KJ dan keluarga.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...