Drama Cinta Gila di tv3 trending di twitter


Tadi aku pun tgk gak drama cinta gila di tv3..lakonan diana amir..dan drama cinta gila ramai org tgk smpai trending di twitter...pelakon lelaki tu aidil aziz tak silap aku..

Dh lama tak nampak diana amir ni berlakon..terutama kt tv3..dia nampak tenang..dari dibenci dulu akibat terlalu seksi hingga lah dikagumi dengan penhijrahan dia..aku tgk ada beberapa scene dia pakai sarung tangan sbb ada scene boleh menyebabkan tangan dia tersentuh aidil aziz tu sbb nk susun puzzle..satu usaha yg sgt murni...

Aku suka kat part 3M tu hehe..

3M bagi seorang isteri terhadap suaminya : 1) menarik 2)memahami 3)mendoakan

Lagi satu tudung yg diana amir pakai sgt cantik..rupa2nya radius site punya..no wonder lah cantik..harga pun cantik gak hehe...



1 Budak Comel Komen:

sitihanisahali said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

penggambaran cite ni but kt u saye..terserempak dgn diana amir..^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...