Teringat waktu dulu2..

Teringat waktu dulu2..bila....

1. Terpaksa menjadi pengawas sekolah merangkap pengawas asrama, terpaksa menjadi ketua biro kebajikan asrama. Tolong antar budak sakit kt hospital, tolong kutip derma bila ada kematian ibubapa..rasa kelakar plak sbb aku failed giler bab leadership ni..plus aku ni sgt pemalu orgnya..teheee.. :-)

2. Rasa mcm tak percaya plak sbb masa kt sekolah dulu aku pakai songkok bila g kelas sedangkan tak wajib pun pakai songkok g sekolah..nak kata rambut panjang pun tak gak...

3. Rasa mcm tak percaya sbb pernah dapat surat nk berkenalan dari seorang pelajar perempuan dari sekolah lain..sekolah agama plak tu..dia form 4 masa tu..aku baru pas spm..dia ckp dia dpt alamat ngn nampak pic aku tu dlm majalah sekolah...dah lah kak long ngn kak ngah aku baca dulu surat tu dulu..hampeh tul hehehe...tp aku tak reply balik pun sbb ntah lah malas nk cintan2 ni..takda perasaan lg kot hahahaha...

4. Tingat waktu dulu2 kat universiti..bukan tak nak kapel sbb nk tumpukan pada pelajaran..poyo aje hehe..result hampeh gak hahaha..sbb rasa tak berkemampuan kot nk kapel..kredit asyik kosong kosong..mkn plak bercatu hehe..pakaian plak jgn ckp lah..memang out of date terus..hahaha...

5. Tingat waktu dulu2 bila jumpa kali pertama dengan isteri kat kfc di the mines resort..meja tu kt tepi skali dekat ngn laluan air tu..itu lah first time jumpa pas beberapa bulan sembang kt fb je..pastu teman kan dia beli laptop..

4 Budak Comel Komen:

Angel Love Soldier said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tak taw la knp aku tersengih mcm kerang busuk jew bla baca

Umie Artoqiemie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

okay.. masa sekolah dulu aku pun ketua biro kebajikan hahahahhaa.. bila ade kematian je ade je muka kita bersama tabung.

E Ja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alahaiii sweetnye yg no. 5 tu...

KJ tringat zmn skolah yer? bgs2...x pnh lupa kt skolah.hehe

effortlab said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kita nantikan entri ni utk part 2 pulak. kan kan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...