Bila Anak Baca Blog kita

Kenkadang terpikir gak bila dah ada anak nanti dan anak kita terjumpa blog kita. Kalau blog informasi okey jugak, tapi mostly banyak blog di pasaran sekarang ni lebih berkisar kepada personal life. Aku terbayang anak-anak kecik tu tanya camni nanti...

"Mama, ini blog mama ke? Kenapa mama gedik sangat dengan ex-boipren mama dulu tu? Apesal tak jadi kawin?"

"Papa, dulu papa kuat merepek erk. pastu pasan kelakar tapi tak kelakar pun.".



But then, aku tertanya lagi. Time di masa depan tu, masih wujud lagi ke internet? Kut-kut sudah tukar jadi outernet. Masih ada ke blog2 ni. Who knows? However, tidak kira apa pun berlaku, aku tetap tidak akan stop berblogging sampai bila-bila.

"Eh, ni bukan blog papa la sayang. Salah tengok kot." tu blog abam ben ashaari lah..badan papa memang sasa macam badan abam ben ashaari syg kihkihkih...

"Papa ni pasan kuat lah hihi"

10 Budak Comel Komen:

Mama Adam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahahah...

Shahada Fauzi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amboii..jauh no pikir..kui3..

Syazana Zainn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jauhnya fikiran melayang :D

:: Mrs.Eady :: said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

masakkk...

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehe.

malu gak kan. baca kisah cinta time dulu-dulu.

Umie Artoqiemie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahhaha. sasa ? kbai

Amanda Suria said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sib baik takde citer bab2 cinta dalam blog...

Nur Emilya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Haha, ada logiknya disitu haha.

effortlab said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mungkin anak tak tau kot sebab tak tepek muka kat sidebar blog ni. kan kan

Ammar ZulQarnain said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha...~ betul jugak tow `~ ahaaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...