Kucing kebal selepas dihumban dari tingkat 12




KUCING betina yang masih hidup selepas jatuh dari tingkat 12 bangunan flat di Oldbury, Britain.

OLDBURY, Britain - Seekor kucing betina masih hidup walaupun dihumban dari tingkat 12 sebuah flat pada ketinggian lebih 36.57 meter, lapor sebuah akhbar semalam.

Kucing itu terbaring dengan mulut berdarah semasa anggota-anggota sebuah agensi perlindungan haiwan tiba untuk memberi rawatan selepas dihubungi seorang penduduk bagi memberitahu mengenai kejadian berkenaan .Beberapa penduduk di tingkat tiga dilaporkan mendengar bunyi haiwan itu jatuh.

Seorang pegawai agensi perlindungan haiwan itu, Susie Bailey berkata, dia percaya kucing tersebut jatuh dari tingkat 12 flat berkenaan pada 5 Jun lalu.

Namun, kucing berusia tujuh bulan itu semakin pulih tanpa mengalami sebarang kecederaan serius selepas ia jatuh sekali gus mengejutkan pegawai-pegawai agensi perlindungan haiwan.

Kucing itu dirawat di sebuah hospital haiwan di Birmingham.
Haiwan itu memakai kolar di leher yang menunjukkan ia mempunyai tuan. - Agensi




Eight lives left: The block where RSPCA staff believe Everest was thrown fromEight lives left: Everest suffered only a broken tooth


Sumber:http://www.kosmo.com.my/

6 Budak Comel Komen:

Siti Safiyyah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huiyoo kucing pon ada ilmu ke? ngeh3

Frause said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kan ada pepatah omputeh....A cat have 7 life
hahahha...
mungkin bukan ajal kucing tu lagi...

►AdamXis◄ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

assalam...tinggi giler.tp tuu laa...kucing kan ada tulang belakang yg bersifat mcm spring masa ia jatuh...mmg ada 9 nyawa laa kot...koh3

Entri baru : ►Buletin : 5000 Stesen 3G Maxis

miss ct said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Assalamualaikum kj..
comel sungguh kucing ni...belum ajal kucing ni lagi.. =)

cik jue tomey said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kucingkan ada 9 nyawa...comey lak tu die..ish3..syg klu mati

kisah hati said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

muka pon tabah je hehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...