Antara Aku, Bowling dan Badminton

 Botak ni bukan aku k...aku comel lg hehe

Antara bowling ngn badminton aku lebih fanatik badminton..bowling ni main saje2..main pun kadang2 je..itu pun kalau ada org ajak..takkan nak g main sesorang kot bowling hehe..pelik tu..lain lah kalau aku pemain professional..main sorang2 pun tak kisah sbb power..bawak beg bowling mcm beg pramugari bawak tu tarik masuk shopping complex..hehe poyo je kan...

Aku main pakai bola kat situ je hehe..baru lah mencabar sikit hehe..aku start main bowling masa kat matrik penang..masa tu kengkawan aku satu praktikum F6P1 (kuliah last skali paling tak pandai dan poyo kt matrik hehe) buat pertandingan bowling..anjur sendiri je..satu team ada 5 org.campur laki pompuan..nak dijadikan cerita semua dalam team aku tu semua first time main termasuk aku...

Kami g main kat megamall butterworth..lane bowling dlm shopping complex terbanyk masa tu kt penang...aku main bowling pakai dua tangan sbb tiap2 kali aku baling guna sebelah tangan bola tu pergi ke belakang hehe..dorang apa lagi punya gelak mcm nk runtuh shopping complex tu..siut tul...sejak tu aku dh trauma lagi dan phobia nk baling satu tangan..so aku balik guna satu tangan...

Sampai skang aku main bowling guna dua tangan..bila pikir2 balik ada gak positifnya sebab aku dah boleh buat spin maut guna dua tangan walaupun selalu gak masuk longkang hehe...nak tengok camne baling dua tangan?aku baling cam budak ni main hehe..yup cara ni memang tuk bebudak k hehe...ada aku kesah aku main guna dua tangan!!..(eh dah macam entry panas ada aku kesah aku virgin tu hehe)



P.S Aku pelik ngn pemain professional wanita negara kita..terutamanya zandra aziela ngn shalin zulkifli..takkan main bowling nk pakai suar pendek..bukannya gerak bnyk sgt pun.tak berpeluh pun aku tengok.pelik2..

9 Budak Comel Komen:

Cik Ladies said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hakhak! kenapa mmesti kena guna dua tangan??

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cik ladies ni tak baca abis lah entry kj ni hehehe..kan kj ada ckp kt dlm tu sbb ape hehe..:bunuh CL :ape

Bro ahmad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

seumur hidup tak pernah main bowling,,sedihkan

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Bro ahmad
tak pernah main???best wooo hehehe..tak caya g try main ngn isteri ke anak2 ke..ngn pak cik mak cik ke hehe..senang aja nak main..kalau tak larat baling bola tu guna dua tangan cam kite hehehe

yatie Awang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kakak kalau suruh main semua sukan kakak tak suka, tp kakak minat ngan badminton dan yg paling minat bola sepak...kakak sanggup tinggal cerita lain semata2 nak tengok sukan ni haha

Nur Syahida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haa kat megamall penang ka..xpnh g main pon..tgk ja penah..huhu

Frause said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kat megamall butterworth...? Megamall Perai ada la...sama jer tu...kat situ jugak la aku tertungging...

lurve pingu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terer lah dak kecik 2...cara balingnya dia sama ngn abg..hehe...

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehe terer

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...