Bloglist Untuk Pengomen Setia

Aku nak letak blog2 yang slalu komen entry kt blog aku dalam blog list aku kat bawah ni..ini je yg dapat aku bagi kt korang yang tak pernah kenal erti jemu komen walaupun aku tak reply balik hehe..nak bagi ferari sorang tak mampu hehe...

Aku reply gak komen2 tu bila aku free hehe..walaupun tak ramai pun komen kt blog aku..tapi mereka tu yg mewarnai blog tu..cewahhh...

Pengomen Tegar Top Ten
#1

Aisha Inani [Link]

#2
Cik Ayin [Link]

#3
Fyka Syafika [Link]

#4
Solihin Zubir [Link]

#5
Aku Muzik Filem [Link]

#6
Dunia Hati KukuMalu [Link]

#7
Belogkiter [Link]

#8
Miss Ieeza [Link]

#9
Yatie Awang [Link]

#10
Siti Safiyyah [Link]

Pengomen setia minggu ni pun aku letak dalam bloglist gak hehe

Liyana Zahim [Link]

Frause [Link]

WNFWI [Link]


8 Budak Comel Komen:

misztomato said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

speechless... first time tak tau nak komen apa... ;) anyway thanks....

Muslimah Optimis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

congrats to them.. :D

Frause said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Oh terima kasih.....tak sangka ada macam peraduan la plaks....

Mss Ieza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh ^^ cke no 8 ^^

Naddia said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tuh dia..barisan org2 rajen komen. great..i should do this too...

yatie Awang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kakak pun ada, mekasih....tp kakak dah lama tak datang laptop sakit, Alhamdulillah....sekarang dah ok

Siti Safiyyah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ngahaha tapi still takleh lawan AI. 53 tuu. hehe

AISHA INANI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

;) baru perasan lah entry nih. hahaha.

cemana nak calculate komen2 sumaa nih? puas aku carik widget dia. huhh!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...