Blog Review: Follower ke 666


Okey follower aku dah cecah 666..satu angka yang menarik hehe..pasni aku nk buat lagi blog review lagi tuk follower ke 777,888 dan 999 hehe..bila lah agaknya...hehe..so sape kah follower yg bertuah tu..


Blog nida ni ada widget radio era mcm blog aku gak cuma aku tak letak autoplay..n blog aku lebih sikit ada radio hotfm... hehe..org yg slalu letak music2 dalam blog mcm aku selalunya org tu happy go lucky gak mcm aku..erm lupa nak cakap..sapa2 nak ngorat dia tak leh k..dia dah ada bf..x mo x mo hehehe..dia peminat teddy bear dan domo kot sbb ada icon domo kt tepi..

Budak universti malaysia pahang dan mengambil jurusan sains computer..eh cam kak long aku lah sains com ehehe...eh aku nk review org ke blog ni hehehe...nak tau lagi pasal blog dia g blog dia k..jom terjahhh zasssss..mcm melody plak hehe

P.S Bila aku follower aku dah 777 aku akan buat lg satu blog review..kite tengok sape yg kena hehehe

3 Budak Comel Komen:

nitt_blogger said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eee... syoknyeee.... hahaaa thnks... (^_^)

Sis Nana said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhh spesel tue~~~~

agak2 kalo sis nana unfollow blog KJ skunk gak n then tunggu sampai follower yang ke 777 leh wat blog review sis nana x???hahaahhahah.....

men2 je...wokey peace~~~

nitt_blogger said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaaa... okeh jgk tuh... jom wat cm tuh nk? wink2 ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...