Kanak-kanak ribena tersesat di Tugu Negara !!!

Sabtu lepas kawan aku Alan Ash (Nama sebenar di facebook hehe..) ajak gi kenduri khatan kat rawang..eh silap..majlis kahwin sebenarnya hikhik...ingat g satu kenduri je rupa2nya dia ajak g kenduri hulu langat dulu..adeh penatnya walaupun aku hanya jadi bos duk blakang kete..nasib baik kenduri yang kat hulu langat tu makan sedap..maybe makanan tu menjadi sgt sedap gara-gara perut kami dah berbunyi keriangan minta diisi..tapi seyesly memang sedap..nasik minyak, daging masak hitam ngn ayam golek dia memang terbaik..sudah menjadi trend catering2 kahwin skang bersaing mendapatkan tender kahwin dengan promote menu spesel ayam golek..pas makan confirm tergolek kekenyangan hehehe..

Abis tu g kenduri kt rawang plak..kt situ kami makan sekadar menyedapkan hati pengantin ehehe...balik singgah mayang kt masjid negara..time lalu nak balik kami nampak tugu negara..tu yg tersesat g tugu negara tu..walaupun kami semua dah lama duk key ell tapi tak pernah g tugu negara..huhu cedey tak cedey tak hehe..

Pic amik guna handphone xpress music je..hehe..lagi satu pic aku satu pun takde sbb aku tak photogedik hehe..lagi pun aku malu ngn camera tau hee...ngade2 plak aku ni hehe




























P.S Yes aku memang tak pandai amik pic..terutama pic lelaki kihkihkih

5 Budak Comel Komen:

Mss Ieza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mint tgk camera je ^^

Muslimah Optimis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ingatkan kanak-kanak rebina mana sesat.. ni bapak rebina ni sesat ni..hoho.. MO ritu pernah buat gila dengan member jalan kaki dari stesen bandaraya sampai ke tugu negara (hari 1st) dan jalan kaki lagi dari stesen bandaraya sampai tasik perdana (hari kedua tapi ikut jalan belakang melepasi bird park semua-lagi jauh jalan)..memang sempoi la kami pi buat VLOG ala2 dokumentari sepetang di Kuala Lumpur..hihi.. rasa masa jalan tu macam dekat je, sekali masa baik tu naik keta (kebetulan jumpa member), nah hai jauh beno kami jalan..huhuhu.. tapi pengalaman menarik.. nak tengok VLOG tu boleh search kat YT..hihi..

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

o ye ke MO..nanti KJ pi cari noh heheh..nak pakai keyword ape MO kalau nak cari kt YT ^_^

Muslimah Optimis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha... rajin la sangat nak pi cari.. ngeh3..sepetang di kuala lumpur kot.. upload by nadh zher ri.. MO camerawoman macam KJ jugak.. MO bukan photogedik jugak..haha..photogedik tu 1st time MO dengaq.. huhu

Liyana Zahim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Pariotik beno ye.. Hahahahah.. Bagos2.. P tmpt tu igt sjrh org dlu2.. Cntailah sjrh! Yah! =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...