Bangga Hilang Dara - Cerita Adinda Evans Masuk Akhbar Harian Metro Pulak

 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Assalamualaikum... Beberapa hari kebelakangan ni, kecoh mengenai Adinda Evans (juga dikenali sebagai Datin Milano) mengenai pengakuan berani yang dibuat pada laman blog peribadinya, Facebook dan juga Twitter mengenai kisah dia kehilangan dara. Sehinggakan Juliana Evans sendiri terpaksa mengeluarkan kenyataan di Twitter untuk menafikan bahawa Adinda Evans ini tidak ada hubungan langsung dengan dirinya.
Bila dah masuk paper macam ni, satu Malaya akan tahu. Inikah populariti yang dicarinya?! Mak bapak dia jugak yang akan menanggung malu. Budak-budak zaman sekarang ni, bahaya sungguh!

Sempat menjenguk blog peribadi adik ni, namun entri yang penuh kecaman itu telah pun dibuang dari blognya. Dan satu entri  tentang ketidakpuasan hatinya terhadap publisiti yang diberikan mengenai kisahnya yang menurutnya cuba memalukan dan menjatuhkan maruahnya telah dibuat.
Pic credit: thescriptmylife

Kepada ibu bapa yang mempunyai anak-anak yang sedang meningkat remaja tu, awasilah tingkah laku dan setiap gerak geri anak-anak anda.

4 Budak Comel Komen:

Norazlin Nordin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ya btoi tuu...

tapi ak da ta larat da la na dgr cita pasai adinda evans ni~

syieqa mieka said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sampai masuk paper ? haihhhhh parah2 .

cik zaza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

erk? baru masuk paper?

Mss Ieza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

femes die nie =='
harian metro xde modal na buat cite da =='

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...