Terharu dengan kesungguhan sorang mamat nie..

Semalam aku main badminton kat precint 16 putrajaya..aku g ikut alamanda..on da way balik tu dlm kul 11 aku benti kat traffic light pastu nampak ada dua orang mamat ni pakai baju hitam naik motor bawak teddy bear besar..

Teddy bear besar tu dorang letak kat tengah2..tp disebabkan besar so nampak jelas lah..ramai lah org duk ushar..aku segan lah nak amik pic sbb kt belakang kete aku ada org..hehe..tp apa yg aku nak sampaikan kt sini ialah aku rasa kagum dengan mamat ni sbb sanggup beli teddy bear besar2 bawak naik motor plak tu..maybe nak bagi kt awek kot..sungguh romantik itu mamat lah hahaha..aku sempat tgk muka mamat tu..tgk cam muda lg.maybe pas SPM kot...

Teddy tu bentuk dia camni cuma besar lg..


P.S Gua respect sama lu lah bro sbb sanggup bawak teddy besar2 naik motor...hehe

4 Budak Comel Komen:

myfreeminded said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Meng"ayat" punya pasal segalanya sanggup.. Hehe tapi kot dia beli untuk adik dia mana tahu kan.. :)

Ann Ishak said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

beli untuk anak buah kesayangan kot...

mr.libra said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau aku..aku bungkus dulu teddy bear tue...segan kot....huhuhu

hana hadi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sweetnya.. lelaki tu mungkin pekerja kat kedai bear kot. dia nak hantar bear kat tuannya. kiranya delivery kot.huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...