Cara kurangkan batuk yang unik..

Skang nie aku ngn bini aku kenkadang batuk..ada terbaca yg ada orang batuk semakin kurang pas makan ais krim vanilla..aku sendiri kurang percaya sbb tu aku try ngn bini aku...

Aritu beli ais vanilla 2 cawan saja nak test..batuk bini aku makin kurang..batuk aku plak makin teruk..jd kesimpulannya petua nie bukan semua org sesuai..tp bini aku plak bila dia minum milo ais batuk dia makin teruk..jd sapa2 batuk cuba elakkan minum milo ais hehe

5 Budak Comel Komen:

Rafhani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wah,ni ubat yg paling best nih,hihihi

ejaMaria said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aiskrim vanila biasanya doktor bagi utk treatment kalau kita ada masalah ulser... biasanya kalau kanak-kanak/baby kena ulser mmg doktor bagi aiskrim vanila...

milo / apa-apa minuman coklat... mmg merangsang batuk kalau ada asthma...

ini yg saya tahu sbb anak saya mmg ada asthma... dan masa dia baby dulu mmg mudah dia dapat ulser sebab virus...

Amanda Suria said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

org ckp...klau nbatuk makan jer aiskrim vanilla MCD tu..gerenti ok...

myfreeminded said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bestlah ubat batuk ais krim vanilla, so nak kena amalkan lah ni. haha

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ejaMaria

tq pn ejamaria..patutlah bila minum milo batuk..pantang asma rupanya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...