Fenomena Sebelum, Semasa dan Selepas Solat Jumaat

Time nie dah tinggal aku sorang2 dah kat opis..huhuhu..cedey2..semua staff aku dah kuar kul 12 lg..awai benor..tak leh nak marah sangat nanti sentap jah oi hehehe...jiwa dorang sensitif woo hehe.kalah pompuan..langsung dorang tak mau mai keje dah...hehe..bersangka baik maybe dorang kuar awai sbb nk imamkan solat jumaat ke..nk g hampaq sejadah ke..baca quran ke..tak gitu..

Tapi kt kl nie kenkadang aku sedeh gak tgk org2 melayu ni..khatib dah baca kutbah tapi masih duk makan kt kedai..yg lebih teruknya ada yg duk makan lg walaupun kutbah kedua tgh baca..sedeh2...pastu buat muka tak bersalah plak..

Masa solat plak kite duk tgk org2 pompuan duk kuaq shopping..balik je penuh beg kt tangan...ada yg mid valley lah..bg staff kerajaan plak byk g alamanda hehe..

Pas balik solat jumaat rasa mcm malas dah nk sambung keje..rasa nk tido je hehe..

Ok lah semua..selamat menunaikan solat jumaat.....bye2

4 Budak Comel Komen:

Amanda Suria said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fenomena yang sama kat Malakoff ni...

hana hadi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha.. perempuan mmg suka keluar masa tu.

wani sc said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pelik gak, bukan khutbah tu termasuk rukun solat jumaat juga ke? kang dah nak abih azan baru nak terhegeh2 gerak ke masjid. aihhh

mr.libra said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fenomena alamanda tue...memang betul sangat2 r...sakan sungguh diorang shopping..huhuhu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...