Apabila berjambang dan berjanggut..

Assalamualaikum dan selamat pagi semua..

Pagi ni aku keje shift pagi start kul 7 pagi tp kul 5.30 aku dh bangun..kul 6 naik motor semput aku RG..kecian motor aku ni baru2 ni number plate belakang  hilang..sedar2 je dh hilang..hehe..

Arini nk citer pasal ramai orang tegur aku bila aku simpan jambang panjang2 nie...ada yg ckp aku mcm wolverine citer xmen lah..ye lah mesti lah ramai org pelik sbb orang2 muda mcm aku simpan jambang dan janggut..tambah2 hensem plak tu hehe..okey sila muntah skarang..hehe

Aku simpan jambang dan janggut ni bukan ape sbb aku pasan bila aku simpan jambang dan janggut ni masalah jerawat kt muka aku hilang dan stop..satu pun takda..makin berseri2 plak nampak..okey sila muntah lg skali kihkih

Lagipun bini aku cakap bila aku simpan jambang ni pipi aku tak nampak chubby..nampak kurus sikit..okey pipi aku chubby.ok listen listen listen.i know it..i know it my pipi quite chubby hihihi..

Ok lah nak sambung keje balik..sempat plak aku tulis blog time keje kah kah kah...bye2

2 Budak Comel Komen:

myfreeminded said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahaha... Geli geli gitu.....

effort lab said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kerja kerja. sempat je update blog yer bro haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...