HINA SANGAT KE ORANG YANG TAKDE WASAP??

Wahhh balik2 dari kampung je dah wat tajuk kontroversi hehe..Sblum balik kg aku g umah nenek aku dulu kt kg sungai dara slim river.sapa mandi situ leh jd dara semula hehe...umah nenek aku tepi sungai..jadi sempat lah aku ngn bini aku bermandi manda..pastu malam tu balik kl..sampai bangi kuar kete duk mencari kunci rumah takda.arghhh sudah kunci rumah tinggal kt rumah nenek plak..huhu

Kunci spare bini aku ada kt tempat kursus dia kt johor..mau tak mau aku patah balik malam tu gak ke slim river amik kunci..sabar aje lah..sampai rumah dh kul 3.45 pagi..

Ok berbalik pada tajuk entry nie nk citer pasal wasap..bagi yg tak tau wasap tu apa..wasap tu adalah sejenis kongkang gunung hehe..tipu je..wasap tu.wasap tu.erm..jap nk g tandas jap balik dari tandas nanti aku citer..

Ok aku ngaku aku takda wasap(tangan di dada mata ke atas)..memang ketinggalan zaman tul aku takda wasap..ye lah nk pakai wasap ni kena ada line postpaid.kena ada tenet gak...aku pakai prepaid je haha..camne nk pakai wasap bagai ni...bini aku pun pakai wasap..bab2 teknologi ni aku tak bape nk amik tahu sgt..hutang kad kredit pun tak abis lg berbayar ada hati nk berwasap.."hp abg cap ayam" bak kata bini aku kt aku hehehe...

Ye lah aku pun tingin nk wasap2 ni..leh gosip2..leh ngumpat2..hehehe.lutong lah sapa ada smartphone..eh silap untonglah sapa ada semakphone..sambil makan sambil pura2 tekan hp nk tunjuk hp mahal..sambil berak pun bawak hp skali takut hilang kihkih..

Bak kata pepatah pujangga melayu dulu kala..biar naik bas janji HP gua mahal kahkah...



14 Budak Comel Komen:

Farahin Izzati said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha, wa guna masih guna nokia 3310 jew, hahaha
keselamatan dijamin dalam tangan :D

Sunah Sakura said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

takde wasap, tapi pernah ada...

Rafhani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ala,takpe.Sy pun wasap berfungsi kat rumah jer sbb pakai unifi.Kalo kat kuar,x dapek lah sbb fon xde line internet.huhuhuhu.

xila dot said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

leklaaa kurang dosa gosip2 nih. wahh

Shahada Fauzi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku pun takde wasap wasap ni...henpon pun cap ayam..adakah aku juga kuno? sob sob sob..

myfreeminded said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kuno pun kuno lah :)

shaerin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe, saya takde duit nak pakai smartfon. handphone cap ayam pun cap ayam la , janji berbunyik and boleh text n call =)

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

guna teknologi berdasarkan kemampuan alrite kot?

hanafi abdullah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya masih guna handphone yang lama
Jom Baca Entri Terkini Saya Di Sini

Aiyang disayang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yooo wasap2 bro... haha...saya pun takde hikss

Amanda Suria said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

SA guna watsaap utk opis use and chat ngan cik abg je..urusniaga product guna email jer...hehehhe...

jeri said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku sampai sekarang takda.. buat dek... bukannya penting pun

Mat Sabu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Aku pakai prepaid Umobile je. 24 jam ade internet.

melyssa_nadiea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
This comment has been removed by a blog administrator.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...