Korang slalu sebut yang mana?

 

Aku nak nanya...apakah perkataan yang selalu korang sebut bile ngan kengkawan ke, family ke ngn mamak kedai ke ngn kucing korang ke...hehe..adakah

  • Klas ko jah! - Ini slalunya pompuan sebut ni hehe..asal usul perkataan ni dr iklan ribena
  • hampeh
  • kureng
  • serabai
  • lempang karang
  • hishh.. tumbok kangg..
  • Tumbok laju2 baru tau..
  • siot tol lar
  • Untung laaaaaaaa
  • ngok ngek
  • kuang ajaq (dlm loghat utaqha)
  • ntahape2
  • ape2 je la!
  • Talk to my hand - Ini spesis nk jd omputih tapi mkan belacan gak haha
  • OMG!!!! - Ini slalunya budak2 baru nak membesar dan baru dapat 5 days MC kihkih
  • Wat ever!!!
  • Kita bako bako bako aje - Ini ucop wilca ja slalu sebut
semua teruk2 kan..tp. xdele mengambarkan sikap sebenar kite...aku plak slalu sebut assalamualaikum je..hehe takde lah aku pun cam korang gak..hehe

korang lak suke sebut ape yer?

8 Budak Comel Komen:

:: Mrs.Eady :: said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ape hal ko?hehehe...

Cik Ju said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ade aku kesah..

Amanda Suria said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada aku kesah & belasah laju2..

azwayuya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kuba rabik..
nate yok

Deqla manjew said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yup.. ada sebahagian yg kerap juga sy sebut..hihi.. mmbe sy pulak kerap sebut "pedehal jah" hahhaha.. entah apa2.. :p

p/s: dah follow sini juge.. thanks.. :)

myfreeminded said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

arghhh.. perihal yang sememangnya kita buat...

ada antara di atas dan
1. "koghok mu"
2. ish budak ni. sekali aku lempang kang, berlubang hidung tu...
3. janji ko bahagia, ikutlah....

sometimes , fake is must said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

: ' suka lettew ?! '
hehhe

Bender Rodriguez XII said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yg bese aku gune:

1.waklu
2.what the hell
3.ade aku kesah?
4.G maen jauh2..
5.kejadah
6.tomoi karang
7.tinju laju2
8.sungkit ketiak
9.karate tulang rusuk

haha.... banyak la... neways, nice!!! ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...