Satu Malaysia Satu Roadblock!!!


Tak salahkan polis gak sbb polis malaysia tak ramai..hehehe.dua tiga polis je pun dh cukup tuk buat roadblock..tak macam oversea kena pakai ramai polis tuk buat satu roadblock hehehe...polis malaysia mengambil konsep satu malaysia satu roadblock hehehehe...

Sumber : https://www.facebook.com/dcronnie

8 Budak Comel Komen:

hubbi asrari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
This comment has been removed by the author.
Ckin Kembaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe..boleh pulak..

Mr.PinGu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jem habes kat malaysia

pondok usang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

camane kalau ada orang kat belakang tu nak cepat, lewat g keje ke, ngah sakit nak terberanak ke, ngah nazak ke...dorang x pikir ke tu sume.. polis kan ramai, tapi wat keje 3 4 orang je.. =.=*

Gambar XXX (klik) said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ala.... biarla... diorang buat keje,.. ingat buat rodblok tu senang ke

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau kat malaysia ni buat macam yg kat luar negara tu, bukan road block namanya...sedangkan yang sedia ada pun dilanggar dan di rempuh oleh pesalah jalan raya terutama oleh samseng motosikal (perempit)...apa lagi kalau macam di luar negara...mau bolos je kerjanya...

naf1327 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betul jugak tu. Lagi senang nak bolos.

me.myself.moi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

klau kat msia buat mcm kat oversea lgi sng rsenye...i mean klau dh smue lane sesak dgn krete so xde la mat rmpit ke krete ke blh bwk lju2 smpai lnggar polis bgai sbb smue lane dh occupied...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...