Aku dah tak jadi vampire dah...


Dulu gusi aku slalu berdarah sbb tu aku ckp dah tak jadi vampire dah.tunang aku slalu ckp gusi aku berdarah..aku ckp lah "abg ni vampire, alah mcm edward dlm filem twiligt tu..hehe". Tp skang dh kurang dah berdarah..nak tau rahsia dia..mkn vitamin c..korang leh beli kt guardian ke smart shop mydin ke hehe...pastu kan aku rasa mcm vitamin c ni bagus tuk kulit lah..sape2 yg mengalami masalah kulit leh try mkn vitamin c..sedap woo..

Td ada terbaca pasal vitamin c kt blog ni [Link]. Aku rasa memang betul apa yg dia ckp tu.. so aku sgt merekemenkan kt korang utk mkn vitamin c jugak hehe...kalau bleh korang beli yg chewable tu..leh kunyah mcm gula2..sedap giler wa ckp lu..harga pun sedap gak hehehe..tapi memang berbaloi lah dgn harga...kesannya leh nampak..

Lagi satu aku rasa mcm vitamin c nie dpt membuatkan pipi korang kurus dan tak chubby lg..nak tau kenape..sbb time korang kunyah vitamin tu kira mcm exercise mulut dan pipi lah wakakaka..jgn marah..peace






2 Budak Comel Komen:

lurve pingu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe...vampire lah sgt....tacuttttnya...haha...

dear yayah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bukan ke vit c tuh menambah selera skali? haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...