Jemputan Kahwin....

Snap dr hp je hehe..sowi senget
Di jemput semua kpd blogger2 untuk dtg ke majlis perkahwinan kami yang akan berlangsing pada 3 dan 4 March 2012...doa2 kan kami bertambah langsing sbb takut tak muat baju kawin hehe.makin bulat sbb hepi hehe...kami buat majlis sederhana je..kad kawin pun buat simple2 je mcm kad kawin lisa surihani hehe..bajet je

Kad Kawin Lisa Suri Rumah Tangga.. skang dia dh nak m'dirikan rumah tangga hehe
Erm..tak mampu nk wat mcm kad kawin ahsraf muslim huhu..tp wat kt tmpt yg sama ashraf muslim buat hehe..tunang aku ckp ashraff muslim wat kt situ hehe..

Kad kawin ashraf muslim...cantik kan..
P.S Untuk peta leh tgk kt facebook event facebook kami ye hehe...mcm tak ikhlas je kan jemput kih kih..mcm ajak2 ayam hehe..

10 Budak Comel Komen:

lurve pingu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha...tahniah2x... kumbang dah nak kawin...nangislah sang pingu....=)

SaL_HaSa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah wahhhhh dh nak kawennnn si kumbang ni...selamat menjalani kehidupan berumahtgga nti...semoga selamat semuanya...;)

♥CIK SHA♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku nak kad! nak simpan wat kenangan walaupun tak dapat pergi..boleh tak?

E Ja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

congrats kumbang jingga...slmt brbahagia ke anak cucu ^_^

Sekadar Coretan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tahniah ye....kalau En kumbang x jadik kawin sure Cik Pingu nangis guling2 jugak kan?

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

boleh cik sha..camne nk bg hehehe..

Sis Nana said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah tahniah~~!bile pulak sis nana nak kawen ni...hahah..

Jun said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaahhh..en kumbang dah nak kawen? tahniah ye..akak (eh, aunty, hihi)tumpang gumbira...nway, muga berbahgia selalu hingga k syurga...

~sHiDa dAn sAfUaN FaMiLy~ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah
selamat menempuh alam baru ye : )

melyssa_nadiea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah..tahniahhhh...samat mantin baruuuu :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...