Nenek tuaa yg mantap!!!!!!!!!

Berita ni kisah benar yg berlaku kt florida..memang kelakar giler bile aku baca..hehe..tapi in english lah..sape2 yg english education dia tak bape nak ok tak dapek lah den nk nolong eh hehehe...tapi memang mantap lah nenek nie hehe...

7 Budak Comel Komen:

E Ja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ahahaha...mmg la kalo E Ja jadi polis kst situ pun x ley stop gelak.klaka giler.haha

Nazifah Nordin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaha... ok itu lawak.. kesian kat budak2 lelaki tu..

JaLi AsHBuRN said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

:D

Yana Libra said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha..nasib baik nenek tu tak tembak~

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

klakar nenek tu..wat mlu jer..hehe..xP

♥CIK SHA♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ahaha..alahai nenek..sekali salah kereta la pulaks..ehehe..

a.H.A.k said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahhaha...toknek ni wat malu jer la..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...