Pekerja KFC yang kurang ajar

Aku cari video ni sbb ada dgr dalam berita masa drive td..citer pasal 'Pekerja KFC yang kurang ajar'..dgr citer pihak pengurusan kfc dah gantung pekerja tu dan siasatan masih di jalan kan..cewah dh mcm polis aku komen hehe..apa pun jom tgk video ni sebelum di banned hahaha...




Quote from video owner
KFC worker fight with customer in I-City...the customer were waited for more than 1 hour but when comes to his turn, there is NO MORE fried chicken for him... the customer request the management to apologize but the useless Store Manager doing nothing instead the worker shouted at customer - "kalau mau makan, buat sendiri lah BABI.." ....

9 Budak Comel Komen:

Kiryu Sam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah benda tu habis...jangan la marahkan worker..huhuhu

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

har har har.. kan sepasai makan penerajang.. dah habis tunggu la.. nk bising2 pehal

Yana Libra said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saya dah tgk video tu pg tadi..kalau setakat marah mungkin biasa lagi..kalau saya jadi customer, dah tgu sampai sejam sekali ayam abis pun saya marah gak..

pekerja tu sepatutnya cakap elok2...cuba tenangkan customer tu..

tapi kalau dah sampai pukul customer tu camne tu?

Takut tgk~~

p/s:kalau saya,saya takkan datang kfc tu lagi..

Aiskrim Cokolat said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau saya pun dah terus trama nak mkn KFC , melihat KFC tu pun dah menggigil . huhu :)

bsyok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

http://bsyokonline.blogspot.com/ terdapat Cannel online ASTRO ARENA ,ASTRO CERIA, ASTRO OASIS ,ASTRO PRIMA , ,AXN ,DOCUMENTARY TV ,E-KOREA ,FOX MOVIE, HBO ,MALAYSIA YOUTH Tv ., RTM TV 1 ,RTM TV2 ,TV 3 TV 9,carton network,dan pelbagai lagi serta radio online yang pelbagai.

QASEH said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

btl2.. stju

belogkiter said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

takda kesabaran ... istigfar banyak banyak....

Natasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ayam dah habis buat apa 2 nak bising2 x pasal2 kena penumbuk....

xxxx said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tapi dlm youtube ckp customer 2 mulakan provoke kat pekerja 2.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...