Terharu ada blogger yang prihatin

Semalam aku ada wat entry sedeh pasal blog aku takde header..ye lah aku nk design bende2 ni mane reti dowh aku bukan budak mass com....pastu ada sorang blogger yang prihatin telah menyumbangkan header kt atas ni hehe..tq2

Terima kasih tak terhingga kepada blogger Riesha Ariesha


Okey nk citer sikit pasal cik sha ni..

Blog dia kaler pink and opcos lah design blog dia pun lagi smart dan best dr blog aku..tak caya try g ushar hehe.aku pun pakai template yg default aje hehe...kepada bujang senang yang nak tekel dia..baik lupa kan k sbb dia dah ada sweetheart..bila nak kawin cik sha? hehe...jangan lupa jemput k hehe...cik sha ni blogging tentang macam2.mcm iklan astro "macam-macam adaaa"..dan cik sha ni rajin komen..hehe...

Dengan adanya blogger2 yang prihatin mcm cik sha..blogger2 baru mcm aku mesti akan lebih bersemangat nk berblogging..kpd sape2 nak tempah header leh g tau cik sha k..harga boleh dirunding..tak mahal satu header sejuta rupiah je..hehe... :-p

P.S Hoyeyyy dah ada header!!!!!

9 Budak Comel Komen:

A.I said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

oi mana aci!
bapak lah cun header ko...

cik sha tak nak sedkah kat kau plak?
(macam kenal.. HAHA)

Muslimah Optimis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantiklah header KJ.. tertarik dan menarik

Muslimah Optimis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

baru perasan tagline.. Si Kumbang Jingga yang perasan comel.. hoho... kuat perasan rupanya KJ ni ek..hehe

pengemis Cinta~ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah header baru.cantik2.baik betoi cik sha.pc nak offer pun pc pun tak pandai sgt header bagi ni..setakat tulis biasa2 bolehla..nak p minta satu *buat muka xmalu. hehe.;)

♥CIK SHA♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kekeke..naseb baek ko suke..aku design cincai2 je tu..sampai terlupa nak letak credit "design by" kat situ..tapi takpe la..janji ko suke..^_^

Frause said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rajin hang weh....bila nak wat kat aku plak...?

zulhilmi.tempoyak said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cool....nk kne dptkan satu ni..hihi

KUKUMALU said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah...header baru
cumilll3~

belogkiter said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

patutlah comel. nak jugak ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...