Slumber je blog aku takde header....

Blog aku takde header bukan sbb aku tak nak letak tapi sebab aku tak reti design2 header bagai ni..huhuh..cedehnyaaaaaa..biaq lah takda header pun yg penting hati kan hehe...lagi pun unik visitor ke blog aku ni pun tak sampai 80 org pun sehari...takde sape tengok..ade sapa2 nk sponsor header tuk aku tak hehe...

Aku start blogging pun sbb aku minat citer2 lawak...kalau tengok entry2 aku yg dulu2 tu semua citer lawak...sbb tu korang nampak bnyk "hehe" bila aku tulis entry hehe...pelik tak pelik tak..hihi..

Aku tukaq design blog pun sbb nak bagi ringan sikit blog..pastu aku dah jemu ngn design lama..bese lah kan manusia mudah jemu hehe..ni lah design dan color pertama masa mula2 aku wat blog dulu..hee..nostalgic kan..

P.S Kenkadang jeles gak tengok header blog org lain comel2..

11 Budak Comel Komen:

cikPija said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ala kumbang, okey je xde header.. ^^ cantik gak. ringan lg nk load..

Saiful Bakhtiar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak wat header senang je.sy pun main belasah je header .Yg penting kita suka ngan header sendiri

diba said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

simple sudah..sempoi kan..hee

A.I said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

header aku comel tak? MUAHAHAHA.

aku pon asal ada je wey.

ye la blogger orang tak perasan mcm kita ape dehal header cun ka dak kan?
heee.

KUKUMALU said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ilek ah KJ..
xde header pun ok lah..
Simple n nice jer^^

Aku pun bawu first time letak header.Semalam.
hak hak
Lucu banget header gue.

Muslimah Optimis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

oooo..boleh panggil KJ pak lawak la lepas ni..suka buat lawak ek dan suka cerita lawak..ngeee.. blog MO pon xdak header lah.. huhu..xpandai jugak..

pengemis Cinta~ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
This comment has been removed by the author.
pengemis Cinta~ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

biasala tu tak ada header KJ, tak penting pun,memberatkan blog ada r...cer tengok header pc, macam bukan header je kan..hehe;) yang penting isinya, bukan orang kisah pun header bagai ni..^^

Liyana Zahim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Blog tadek header itu style tau?

♥CIK SHA♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bak mai emel..nak bagi hadiah header..^_^

♥CIK SHA♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh? takpe2..dah jumpa dah emel..f4iz2010@yahoo.com kan?

ok..p check emel skang..;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...