Aku akan beraya di perantauan.....

Tahun ni buat pertama kalinya dlm hidup aku yg penuh lara ni aku raya kt perantauan...perantauan lah sgt..key ell je pun bukan paris ke.venice ke.hehe..aku raya kt key ell sampai raya ketiga tahun ni demi menjalankan tanggungjawab terhadap negara yang tercinta..sedehnya uwarghhhhhh....

Ermm..takpe lah aku beraya kt kl ni ngn org indon, nepal ngn bangla..kesian kt dorang takde org teman kan...dah lah aku sorang2 je kt kl ni..bini takde..anak takde..anak tekak je ade itu pun tak bape nk nampak....nk bagi kurang sikit rasa sedeh ni aku akan pikir positif..contohnya kurang sikit duit raya aku kena bagi kt anak2 buah kalau raya kt kl hehe...lagi pun agak sedeh gak raya kt kg sbb kalau aku balik kg pun sama macam tahun lepas aku raya sorang2 je..yang lain semua dah kawin huhu..aku duk umah g solat raya pastu g kubuq pastu makan tidoq je.lebih banyak duk rumah dari kuaq beraya..kalah anak dara hehe.....

Lagu-lagu raya ni buat aku bertambah sedeh...cepatnya pasang lagu raya..awai g lah..huhuhuhu

P.S Selamat hari mederka..bekorban untuk rakyat..cewah..dh mcm ahli politikus hehehe

9 Budak Comel Komen:

KUKUMALU said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

oh anak dara..!hee
Kalo cam 2 da bole slow2 da tu kalo nak beraya ngan bini+anak.hee:D

A.I said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

adoi kesiannya...

hanya ku sampai kan doa dan kiriman tulus ikhlas, dr jauh ku pohonkan ampun maaf....

=(

Muslimah Optimis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat hari raya KJ..oloh syedihnyeee

♥CIK SHA♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ololo..takpe la..ko raye je dgn indon nepal bangla semua tu..mane tahu leh kecek duit raye dari dorang..hahaha..


aku pun raye sorang2 tahun ni..mak nk p raya dgn besan die (mak mertua adik aku) kat johor..sedehnye~~~

Frause said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ala releks la......

belogkiter said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kesiannya... huhuhuhu.. nak bagitau ni, kita balik raya sabtu ni.. hihi

Sis Nana said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alahai kesianyer..T_T

Liyana Zahim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tabahkanlah kamu sebelum kamu ditabahkan.. Kihkihkih~


Neway, last2 dpt blik gak.. Itsokay.. :)

pengemis Cinta~ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

keciannyer..bengkak mata K.J tidur memanjang nanti..hehe;) p la pusing2 bandar ke..^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...