Tami dah temok!!!


Ent3 kali nie bersifat peribody sikit..semalam aku balik kg..mak aku ckp aku dh chubby..mak aku ckp aku dh temokkkk...huhu...patut lah sebelum nie aku rasa pelik sbb bila masa plak aku beli t-shirt fit ni..rupa2 nya aku dah temokkkkk arghhhh tidakkkkk :-(

Seluar jeans aku rasa mcm mengecik je.aku ingtkan sbb basuh ke ape ke. rupa2 nya aku dah temokkkkk...nak diet tapi lapaqqqqq camne ni..takkan nak minum jus mate 5 keluaran dr romzey rambut cendewan tu kot huhu..dulu masa kt UTM aku mkn bnyk mana pun maintain je slim river..skang apa ja yg aku mkn semua diserap dengan begitu baik skali huhu...arghhhh paha aku dah lagi besaq dari paha fara fauzana dah huhu.cedehhhhhh...:-(


So apakah motif ent3 ni??motifnya supaya korang beringat bhawa bukan senang nk kurus kalau dah temokkkkk hehe..kesimpulan yg dpt aku simpulkan adalah diet lah anda sebelum anda di dietkan..eh silap sebelum anda temokkkkk!!!!....

Pasni aku kena rajin berjogging sbb nk kuruskan balik paha dan pinggang aku ni hehe..apa pun jom layan video kucing ni exercise dulu haha



P.S Tami dan temok tu adalah bahasa kanak2 ribena yang membawa maksud kami dan gemok..hehehe werk :-p

12 Budak Comel Komen:

pingu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha...wek...dak demOK....=P

Onitsuka_hana said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

joging joging

belogkiter said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mok.. mok... mok tomey tak?

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@pingu

werk..pingu lagi demokk hehe

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Onitsuka_hana

baik..aku jog setempat dulu hehe

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@belogkiter

mok mok?mcm name kucing je hehe..tp tomey la hehe

♥CIK SHA♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha..lawak oi tgk kucen tu bersenam..saket perot aku gelak byk..huhu..

aniki said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gemok tak pa janji cute..hahaha

Muslimah Optimis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alhamdulillah.. main sihat tu maknanya tak lama lagi nak hidup berdua la.. jangan lupa jemput..:)

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@♥CIK SHA♥

yup2..memang lawak..tgk pic kucing tu dulu..kurus je hehehe

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Muslimah Optimis

Insyallah MO..nanti KJ jemput hehe

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@aniki

ye ke comel..camni nk temok lg lah hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...