Blog Tutorial: Cara meletakkan button reply kat komen

Kalau korang perasan dulu blog aku takde button reply kt komen tu..aku nk reply komen korang pun rasa malas semacam je..tapi sejak ada button reply ni rasa nk reply je komen korang yg comel tu hehe..seronok terlebih..rasa macam facebook plak...erm ada macam2 jenis button reply kalau korang rajin cari kat google..aku bagi yg simple cam aku buat nie..

Cara dia korang gi [link] nie..ikut arahan dia...senang giler tutorial aku ni bagi link je hahaha...

Selamat mencuba tata.....

4 Budak Comel Komen:

♥CIK SHA♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha..sengal! bagi link je? ok la tu kan dari takde..kalau tulis balik macam copypaste pulak kan..;p

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@♥CIK SHA♥
betul ape yg ko ckp tu hehehe..dr buang masa aku copy paste baik aku letak link je hehe...

belogkiter said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thanks...

syazee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

link je??huhu.bw,tq.(:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...