Perkara Yang Tidak Di Ketahui Suami, Tentang Isterinya


Menurut kajian terbaru mendapati bahawa berjuta-juta lelaki tidak tahu saiz bra, pakaian, dan tarikh lahir pasangannya. Bahkan 39 peratus lelaki bahkan tidak tahu saiz bra isteri mereka. 23 peratus yang lain mengaku tidak tahu saiz baju pasangan. Bahkan lebih mengejutkan lagi apabila 12 peratus lelaki tidak tahu tarikh lahir isteri mereka.

"Hasil kajian ini diluar dugaan," ujar Gemma Mason, marketing manager superdrug, seperti dilaporkan oleh Daily Mail, Sementara hasil daripada kajian tersebut mendapati, 12 peratus wanita mengaku mengembalikan hadiah pemberian pasangannya. Fakta lain menyebutkan 34 peratus lelaki juga mengaku tidak mengingati apakah aroma wangian kesukaan isteri mereka.

Berikut ini adalah peratusan 10 perkara yang tidak diketahui lelaki tentang isteri mereka.
  • 54 peratus lelaki tidak tahu nombor telefon pasangannya
  • 39 peratus lelaki tidak tahu saiz bra pasangan
  • 34 peratus lelaki tidak tahu aroma parfum kegemaran pasangannya
  • 24 peratus lelaki tidak tahu kedai pakaian kegemaran pasangannya
  • 23 peratus lelaki tidak tahu saiz kasut pasangannya
  • 23 peratus lelaki tidak tahu saiz gaun pasangannya
  • 20 peratus lelaki tidak tahu saiz seluar dalam pasangannya
  • 12 peratus lelaki tidak tahu tarikh lahir pasangannya
  • 11 peratus lelaki tidak tahu warna rambut semulajadi pasangannya (Valid di obersea je)
  • 10 peratus lelaki tidak tahu unit jabatan pasangannya.
Berikut pula adalah perkara yang tidak diketahui lelaki tentang isteri mereka berdasarkan kajian kumbang jingga hehe
  • Ramai lelaki tidak tahu tentang dosa pahala yg ditanggungnya si isteri...
  • Memang lelaki tak tahu saiz bra isteri secara tepat seprti saiz A atau F tp lelaki boleh mengagak bra yg sesuai dengan hanya melihat bra tersebut..sama juga seperti seluar dalam..lelaki boleh agak dengan melihat saiz seluar dalam tersebut kihkihkih
  • Ramai lelaki tak ingat number IC pasangannya..tetapi lelaki tetap simpan num tersebut dlm hp sbg rujukan..ada besday sekali so leh hafal besday skali hehehe
  • Ramai lelaki tak ingat nama penuh ibubapa pasangannya...
  • Lelaki memang sengaja tidak mahu hafal saiz bra, seluar dalam, kasut dan parfum supaya lelaki boleh menjadikanya alasan untuk tidak membeli hehehe
  • Xper la kalau Suami tak tau saiz ke mende.. Benda kecik jer tu.. yang penting dia tau Agama, tau halal Haram nye.. Dia tau & ingat sembahyang 5 waktu, tau bimbing isteri ke jalan yg di redhai. Boleh jadi pemimpin keluarga yg disegani.. itu pun dah cukup dah bagi Kumbang Jingga..peace no war...

0 Budak Comel Komen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...