Fakta Tentang Rakyat Malaysia Yang Patut Kita Tahu


  1. Kebanyakkan rakyatnya terutama perempuan cepat terpengaruh dengan budaya luar.. (lagi2 trend KPOP)
  2. Tiba musim bola ni FAKTA paling menarik, mulaLah nak update status kalau team ni menang aku sanggup potong anu lah bogel depan shopping complex la.. (Lepas team tu menang mulaLah cakap fb titew tenew hack haha..)
  3. Rakyat malaysia mewah menjelang pilihanraya
  4. Laki muka pecah nak awek bajet miss unibers kihkih
  5. Dah org x nk join MLM tetap nak paksa sampai sanggup belanja makan bagai hehehe
  6. Terlalu banyak rancangan realiti Macam af, one In a bilion, vokal sekadar rupa, gangstars, mentos, maharajalawok, raja lawaok, pilih kasih dan sebagainya sehingga menyebabkan hampir keseluruhan rakyat Malaysia adalah artis, sekurang2nya sepupu atau sedara mara mereka adalah artis.
  7. Rakyat malaysia suka filem David Teoh yang mana pelakonnya sama je, percaya pada teori konspirasi iluminati, suka buang anak dan suka buang sampah dari tingkat atas flat
  8. Rakyat malaysia suka rosakkan telepon public hehe
  9. Rakyat malaysia mudah terpikat dengan awang hitam
  10. Rakyat malaysia yang masih single tak kira muda, remaja mahupun janda senang ditipu sendiket scam di internet...
  11. Rakyat malaysia walaupun berbeza pahaman politik tapi bila bab dpt duit bantuan RM500 terus jadi satu malaysia sbb beranggapan itu tanggungjawab kerajaan kpd rakyat jd kena amik gak..tp dibelakang ckp kerajaan tak bertanggungjawab hahaha...
  12. Pemandu malaysia suka hon dan suka cucuk sambil bagi lampu tinggi..tak cukup tu bg signal nk masuk kanan plak..klau tak leh potong lg siap bukak wiper dan on off  lampu kecemasan hahahahaa
  13. 80% dari kita lepas baca semua FAKTA ni mereka xkan dapat terima.. dan mula besarkan cerita hehehe...

8 Budak Comel Komen:

Hanif Redland said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

menarik2..hehehe..kebanyakan tu betul belako..hehe

melyssa_nadiea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

muhahahaa...mmg betul pun...

Si Matatajam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Memang betoi tu..tapi x semua la camtu. Hik hik hik...
Balas kunjungan dan follow sini..keep in touch

NURUN said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kelaka betul sbb semuanya betul. heeeeeeee

::aMaD:: said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nombor 6 tu mmg kelako.
tak heran la kalo malaysia negara yg paling ramai artis.hahahaha

tp yg no 12 tu mostly initiator ialah chinese from singapore. no offence but they do. sbb tu ramai org m'sia terikuut2..sakit hatiiissss

Hnahdy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aaa yang no 13 tu hana sokong 100%.hehe

BangLee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha. betol2.

cik senyum said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha..pelik tapi benar.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...