awak ni mesti single kan?

Seorang wanita sedang shopping di shopping market. Die telah memilih:

- sebotol susu
- sepapan telur
- sekotak jus orange
- setengah biji kobis
- setengah kali kopi timbang
- lima bijik timun
- 1 liter losyen
- 1 peket sosej

kemudian die letakkan kesemua barang di kaunter bayaran.
semasa cashier sibuk tag barang2 tersebut, datang seorang mabuk disebelah wanita itu dan kata "awak ni mesti single kan?"

wanita itu terkezut beruk sebab mamat mabok tu kata die single, DAN memang benar die single...

wanita itu pelik mcm mana mamat mabok tu tau die single??? lalu die check barang2 yang die purchase tu...tapi still x dpt tangkap ape related barang2 tu dengan status single die...

sebab dah blurr mcm mana mamat tu tau die single. lalu direct je wanita tu tanye kat mamat mabok tu.. "weh brader, mcm mana ko tau aku single haaaaaa?"









dengan rileks je mamat tu ckp "SEBAB KAU HODOH!"

wanita:@#$%%^^^#$#%

4 Budak Comel Komen:

Sekadar Coretan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tak kelakar tapi sedih bagi wanita tu...

SURIA AMANDA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yea..sgt x kelakar...tp tu la..kita kaum Hawa ni selalu jadi bahan kutukan..

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada makan selipar kot.. hahahahaha

Untuk semua >> MINI iPAD UNTUK RAKYAT MALAYSIA
kisah sedih >> PERGINYA TINGGALKAN ISTERI BARU 6 BULAN DI NIKAHI & ANAK YANG BERUSIA 4 BULAN DALAM KANDUNGAN

effortlab said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tepat dan padu kenyataan mamat tu

*cuba cek email

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...