Filem pendek terbaik

Tadi masa blogjogging terbaca entri dear yayah pasal filem pendek ni..so aku pun tengok lah.perghhh..filem pendek yg best lah..byk mengingatkan aku zaman kecik2 dulu sbb dulu aku beranak kt kuala nerang....rumah aku zaman tu depan ngn ladang tebu padang terap..bukan ladang tebu chuping..tp lebih kurang lah...ladang tebu gak

Masa tu aku tadika lg..dan muka aku sgt comel dan cute masa tu..bile dorang start tebang tebu aku g kt pagar kt ladang tu aku mintak sebatang dua kt org yg tebang tu hehehe..dorang bg sbb aku comel..hehe..rasanya org yg tebang tu org siam..sbb situ dh sempadan siam..

Filem pendek ni jugak ada g wang kelian..mak aku memang sgt suka shopping kt wang kelian..hehe..tp tak pernah bawak aku skali huhu..filem ni jugak ada citer pasal UFO..aku suka bygkan UFO landing kt sawah hehe..aku bayangkan pokok2 padi yg terbalik tu UFO yg wat..kira mcm the sign lah..hehe..ok sampai situ je..sape rajin leh layan filem pendek ni kt bawah ye...tataaa....

1 Budak Comel Komen:

dear yayah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

he he he.. best kan vid ni? lain drpd y len.. rindu kt kg halaman :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...