Cannibal makan bontot perempuan?


Tgk..mcm2 skang org cari kt tenet..ada org cari pasal 'cannibal makan bontot perempuan' hehe.bersangka baik..mungkin dia tengah buat research Phd tentang cannibal kot..tp setahu aku lah takde plak aku tulis pasal cannibal..erm..hairan bin ajaib....cuma apa yg aku nk ckp kt sini ialah..bloglist yg kita letak kt tepi blog kita juga memainkan peranan dalam keyword yg org search kt tenet..so dia jd mcm sbhagian SEO.. sbb tu korang tgk blog aku byk bloglist hehe..itu lah rahsianyaaaaaaaaa....OMG..bye..bye..bye...


0 Budak Comel Komen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...