Dah berjaya masak dua resepi

Bini aku ajaq woooo..jgn jeles hehe..dia tengah kursus kt johor skang so aku jd chef bidang terjun kt umah..arini aku masak bihun goreng..semalam masak kuey teow goreng..semua buat bogel je takde sayur takde fish cake ke fish ball dan segala fish..

Sebelum ni duk mkn sardin masak asam je tiap2 hari pun jemu gak rasa..erm..esok nk masak ape ye..masak italian or french lah plak kihkih..makaroni ke..peperoni ke..boleh bawak g opis jamu staff2 aku yg sentiasa kelaparan kt opis hehehe..jgn mare...thats fact u know...oven hadiah kawin pun tak bukak lg..leh wat apple pie ke..hehe

Dulu masa zaman baby face lg aku pernah keje part time kt KFC..pernah lah wat nasik lemak ngn bubur ayam..time aku wat je memang semua customer puji lambong ckp tak pernah dorang mkn nasik lemak sesedap itu haha..tp skang dh lupa lah cara nk masak..huhu...

1 Budak Comel Komen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...