Sejarah Hidup Bekas Pelakon Power Rangers



Jason Lee Scott – The Red Ranger

*Dulu: Lakonan pertama beliau adalah sebagai power ranger merah. Untuk pengetahuan mike sume, ketua power rangers ni adalah yang termuda dalam semua pelakon rangers ni dan yang paling berpengalaman dalam martial arts ni sebelum Abang Tommy (green ranger) masuk produksi.
*Sekarang: Bersara dari lakonan dan kini bekerja sebagai Ahli Bomba dan Teknisen Perubatan.


Kimberly Hart – The Pink Ranger
 *Dulu: Dia pon macam austin sebagai lakonan pertama dia. Sebelum berlakon dia seorang gimnas dan sebab tu dia banyak guna skill gimnastik dia dalam power rangers tu.
*Sekarang: Masih bergiat dalam lakonan.





Zack Taylor – The Black Ranger
*Dulu: Lakonan utama beliau yang pertama dan mempunyai latar belakang sebagai seorang penari dan belakon jadi pak pacak sebelom ni.
*Sekarang: Masih giat berlakon dan dia punye suara ada digunakan untuk cerita Open Season 2.


 

Trini Kwan – The Yellow Ranger
*Dulu: Minah ni lepas graduate dari sekolah dia terus join power rangers jadi trini. Dulu dia seorang pelarian dari Vietnam pada tahun 70an
*Sekarang: Dia dulu lepas Power Rangers dia ada gak belakon dalam Spy Hard dan The Crow: City Of Angels. Tapi sedih sebab yellow rangers ni meninggal dunia pada tahun 2001 sebab eksiden motokar.



Billy Cranston – The Blue Ranger 
*Dulu: Lepas kolej, David Yost ni berpindah ke California dan Power Rangers ni lakonan pertama beliau jugak. Dia ni pon ada background sama cam Amy iaitu gymnastik.
*Sekarang: Masih lagi berlakon




 

Tommy Oliver – The Green Ranger 
*Dulu: Masuk di pertengahan musim dengan memulakan diri dengan watak jahat setelah dihasut oleh Rita, dia mempunyai latar belakang karate dalam cerita ni. 
*Sekarang: Dia dah stop berlakon pada tahun 2009 dan buat keputusan kembali kepada karate. Berita terkini dia adalah join MMA Fighter
.



Sumber asal : http://gilerkentang.com/

8 Budak Comel Komen:

c.i.k.a.m.i.e.a said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

how i miss their action! seriously nak kumpul balik video diorang

.diannorhayati. said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aduhhh. rindu power rangers T.T

nurulsulzali said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sgt rindukan diorang!!! dulu asal je lps tgk citer diorang abes kul5.30, terus at aksi blk belakon dgn kwn2..siap gado lg sbb kwn lupe skrip! haha

ToWKeY GaMBo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha tapi macam kurang sorang jer lagi jom tengok sape lagi sorang hahaha....http://blogtakbersuara.blogspot.com/2012/01/kenangan-waktu-kecik.html

eddie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha .. dorglh power rangers prtme aku tgk mse kcik dlu .. smpai sggup sewa kaset .. dlu mne ade dvd .. hehehe

PRS PSDC said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

perghh,rindu gile aku kt power rangers niy..go..go..power rangers...

loVe puRpLe said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

heheh ktowang adik-beradik chop sorang satu power rangers. saye power rangers pink (^-^)

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha...samela kite..sye ngn kakak tp sye chop pink..kakak sye kuning...hahaa...kelakar sgt time tu..bole men gadoh2 ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...