Entry khas untuk tunang tersayang....

Actually entry nie aku wat sbb nk g tau tunang aku besday dia dlm bulan islam...hehe..ye lah masih ramai org tak tau besday dorang dlm kalendar islam...

Pas convert besday tunang aku dlm bulan islam ialah 12/8/1985 AD (Isnin) = 25/Zulkaedah/1405 AH

Kalau korang nk tau besday korang dlm bulan islam leh check kt sini [link] . Aplikasi dia lebih tepat..sbb aku test guna aplikasi converter yg lain tak tepat..ada lalat sikit..eh silap..ralat lah..lari dlm satu dua hari..ye lah bulan islam kan bergerak setiap tahun..

Rasanya itu jelah yg aku nak sharing dengan korang semua...
semoga hidup kita semua diberi keselamatan, rezeki dan keberkatan
Allah....Amin...

P.S hehe rasa kekok plak menaip entry..ye lah dah bape lama aku duk main copy paste je hahahaha...

5 Budak Comel Komen:

cikshaツ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terlalu dengan bulan inggeris, sampai lupakan bulan islam..sedangkan yg afdal adalah m'ikut bulan islam..kan? ;)

Sekadar Coretan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Moga Allah kurniakan anda berdua segala yang terbaik dan diberkati. Amin

RABBiT said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pergh...promote tunang tu :P
http://www.lifeiskartun.blogspot.com/

Terbakor said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya pun tak pernah tau.. la ni nak cek gak la. Terima kasih mengingatkan sesame kita :D

paRI-pARi CinTa.. said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaa..bgus la..baru kini ku tahu tarikh lahir ku dlm bulan islam..hahhah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...