Blog Review : Blog Opismate aku

Entry kali ni nk pomote blog kengkawan satu opis aku..dorang pun ada blog gak..ingt kucing korang je ke ada blog kihkih


Blog yg pertama ni nama dia critical soul..ganaz kan tajuk blog dia..tp jgn risau nmpak je ganaz tp kt luaq orgnye tak ganaz pun kihkihkih..nama dia Muim (Memang nama sebenar hehehe).. dia leh main gitar karen, gitar kapak pun leh gak..gitar tak bertali pun dia leh main haha..gantung tak bertali je tak leh main wakakakaka...


Blog yg kedua opismate aku gak..kalau tgk blog dia semua dia lukis sendiri..dia guna paint je dia ckp lukis2 tu..comel2 je kartun yg dia lukis..slalu dia wat cerita..kt bawah nie dia lukis gak..hehe comel je..satu lagi org nya pun sgt comel..gadis2 kat luar sana apa lagi cepat lah memohon..hehehe..P.S tak tahu lah available lg ke tak hehehe


3 Budak Comel Komen:

CriTicaL SouL said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Alamak terharunye..... hahahaha.... mekaseh Kumbang.... jasamu dikenang....hahahaha

RABBiT said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Demmit..im crying..srooottt.. :P

dear yayah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe.. review la byk2 sket.. dh abes exam.. leh la nk blogwalking

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...