Kisah Kawan-Kawan Yg LUCU BANGAT!!!

Takde sorang pon kat dunia ni sebenarnye boleh hidup tanpa kawan, btol tak??? Walaupon kawan datang silih berganti, sekurang2nye mesti nak gak kene ade kawan sorang. Biler time down ker, time jiwang ker, time lapar ker, leh gune kawan2 tuh.

Melibatkan 2 watak utama, sorang namenye Yau (bukan name sebenar) dan sorang lg namenye Fah (pon bukan name sebenar). Sebelom aku teruskan citer, meh aku describe sket 2 org kawan aku nih. Si Yau ni orgnye cool jer, tp suke buat lawak2 syial. Kebanyakkan lawak die sume jenis mengutuk org kaw-kaw, sampai org yg kene kutuk tuh takleh nak ckp aper dah. Nak-nak lagi lepas die kutuk org, disusuli ngan gelak tawa yg, kalu korang sendri tgk, konfom korang pon tibai gelak. Yang si Fah pulak.. jenis orgnye relax, dan blur2 sket. Jarang cakap byk, ckp biler perlu jer. Tapi...sekali die buat lawak, ataupon bukak mulut...memang da very da nice lah ayat die. Boleh pecah perut sbb tak sangke aper yg akan kuar.

Nak dijadikan citer, harituh member aku si Mero (pon bukan name sebenar..huhu, kang pakai name sebenar tak pasal2 aku kene saman), sampailah rezeki die utk kawin. Majlis perkahwinan die ade 2 tempat, tapi citer ni berlaku mase majlis dekat belah pengantin perempuan. So kenduri ni dibuat di luar KL, kat negeri lain, jadi kawan2 aku ni, Yau, Fah, dan beberapa org lagi pon bercadang nak buat road trip ler alang2 nak ke kenduri tuh.
 

Dipendekkan cerite, sebabkan kendurinye jauh, maka kawan2 aku nih pon menumpanglah satu malam di rumah seorang awek ni. Jgn risau, awek tuh ngan family die ade skali. Niat baik jer. Yang bestnye awek ni...seorang awek yg...sangatlah cun. Superb. Marvellous. Tres Bien~. Korang tau2 jerlah laki jd camne kan kalu jumper awek cun. Name awek tuh.. Z (mcm bese, still bukan name sebenar). Sumernye berjalan dengan lancar..takde mende2 tak baik berlaku...

Tapi...

Beberapa minggu lepas kenduri kawin member aku tuh, kitorang lepak2 lah kat kedai mamak. Tah camne, terkeluar balik citer awek cun gile babas tuh. Masing2 dok angau ngan citer masing2. Nak2 lagi kawan2 aku yg pergi kenduri dan berpeluang tido kat rumah awek cun tuh. Sampai satu part..si Yau ni pon reveal lah satu secret... mase ni ramai2 ade nih.

Yau: Aku..seblom kite balik KL arituh...sempat aa gi bilik Z.

One: Hoih. Cilake lu. Aper ko buat kat bilik die?

Yau: Tak, tak. Die takde pon dlm bilik tuh..

Aku: Demmit. Amik kesempatan. Ko buat aper?

Yau: Ni yg aku nak cite. Aku gi kat katil die, amik bau die. Memang special aa bau bedak die. Waaa..best giler. Termimpi2 aku.

Gagak: Ye ker??!! Ko biar betol??

Yau: Aku amik bau katil, bantal...mmg sedap giler.

Astaga mamat Yau ni...

Tetibe..

Fah: Kejap2. Ko amik bau katil die? Tapi, aku yang tido atas katil tuh pagi tuh.

Sumer org tercengang. Sumer ready dah nak burst gelak. Aku yg tengah menaip ni pon nak tergelak teringat balik.

Yau: Hoiii. Ko tipu aaa.

Fah: Betul la. Z siap kemas katil lg, pastu ckp "U can sleep here". Maknenye ko bukan amik bau Z, tp bau aku!!!

Kitorang: MUAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!! (selame 10minit)

Yau: Oii, mane ade ko tido bilik die. Ko tido bilik sebelah tuh. Aku tau la. Bau harum bedak die.

Fah: Laaa..tak percaye pulak. Aku laa yg tido bilik die pagi tuh. Ko bau bedak aku tu. Ko ade termimpi2 pasal aku tak? (bigggg grin)

Gagak: Btollaa Yau, Fah tido bilik Z pagi tu. Aku nampak. Hahahaha.

One: Oh no~~~ Yau u sicko!!! Hahahaha.

Mase ni sumer org mmg takleh stop gelak dah. Bayangkan pervert punye pasal, tak pasal2 terbau member sendri. Hahahahaha.

Yau: Tipu aaa. Tipuu aaa.. Ko saje make up story. Ko nak kenekan aku..

Maka malam tu sesi melepak kitorang menjadi sangat precious sbb kekantoian Yau. Satu sebab die pervert..dua sebab die tersalah bau. Hahahahahaha.

Moral of the story: JGN JADI PERVERT LAA WEII!

4 Budak Comel Komen:

♥CIK SHA♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha..kantoi!tu la sape suh pervert kan?hahaha..hadoi..aku yg baca ni pun mcm nak gelak terbahak2..

puteri ain said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha . adoi . penat dah gelak ni . hehe

Mss Ieza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha..sengal =='

Siti Safiyyah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kan dah terkena! :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...