Malaysia 0 - 4 Arsenal (13 July 2011)

Tadi baru je abis perlawanan persahabatan antara malaysia dan arsenal..malaysia dibelasah teruk 4 kosong...malam ni safee sali tak main..tak sembuh lg...pastu separuh masa pertama keeper mana tah..khairul fahmi masuk secondhalf...

Malaysia hanya mampu pegang bola sekejap je pastu arsenal rampas..cepat giler...memang terbukti arsenal memang hebat..bukan tandingan malaysia..kalau masa mokhtar dahari dulu mungkin dorang kalah hehehe...asaari stiker ganu pun masuk dh lewat huhuh..harap malaysia dapat belajar camne arsenal main..

Robie van persie pun tengok cam main rileks je hehe..tapi aku rasa perlawanan dengan team2 yang hebat camni dapat memperbaiki mutu player malaysia..sbb kalau kite main dengan yang terer kite akan jadi terer gak sikit hehe..betul tak..style omputih main tak sama ngn org asia main..macam anak ayam hehehe...ops jgn marah gurau je...

Lupa nak cakap..goal keempat arsenal sepatutnya tak kira sbb bola dah kuaq sebelum rosicky cross..laju sgt sampai penjaga garisan pun tak nampak..pas replay baru nampak huhuh..ini tidak adil tidak adil tidak adil bagi nya..nyanyi lagu yuna hehe

Apa pun malaysia boleh!!!!!

3 Budak Comel Komen:

puteri ain said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

xpe . at least malaysia try :)

yatie Awang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bencilah...Ashaari masuk kejap je, kakak belum puas tengok dia heheh

Finaz Jaafar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tetap menyokong Malaysia ! cewahhh!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...