Kenapa aku pakai smart tag dari bayar tunai kt tol

Sebabnya air wuduk aku sering kali terbatal angkara penjaga tol tak pakai sarung tangan mcm gambar kt bawah ni hehehe...

Maaf muka terpaksa dirahsiakan hehe
Klau berhati2 tak bersentuhan lah..hehe mcm aku rajin sgt nk amik wuduk siap2 hehe..actually klau tak amik wuduk pun still berdosa kan bersentuhan dengan bukan muhrim..tapi tak semua kan penjaga tol tu tak prihatin kan..ada yg prihatin mcm kt bawah nie pakai sarung tangan..kan elok tu..pakai tudung lg


Tp masalah tu dh berjaya aku selesaikan sbb aku dh pakai smart tag bini aku punya hahaha..aku nak beli tapi bini aku dh beli dulu..jd pakai satu cukup lah..bagi yang takda smart tag tu leh beli kt petronas atau kt plus dlm seratus lebih je..

Ataupun kpd mereka yg tak mampu leh bawak sarung tangan spare..so bila nk bayar tol je klau nampak pompuan pakai sarung tangan tu siap2...tak pun korang bawak tangan palsu..guna tangan palsu tu untuk bayaq tol..kihkih

Aku rasa pakai smart tag nie agak bagus sbb masa hujan tak yah bukak cermin jd ayaq hujan tak masuk..sape yg tangan pendek pun senang tak yah nk juluq2 tangan bayaq tol kan...

Iklan khidmat masyarakat nie dibawa oleh Plus hehehehe

P.S / Bersangka baik dengan mereka sbb kenkadang bukan sbb dorang tak nak pakai tapi sbb dorang takde ilmu..huhuhu :-(

3 Budak Comel Komen:

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ad sesetengah tol xad smart tag mcm mana 2....gunakan aje touch n go..

Faiz As-Syirazi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cukup respect kepada orang yang concern agama :)

pinjaman1 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sangat beruntung and go....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...